Bellamy taus om Cardiff-retur

Craig Bellamy ønsket ikke å bekrefte rapportene om at han var nær en overgang til Cardiff City. Skryter av walisiske lagkamerater i OL, og Liverpool-linkede Allen.

En overgang fra Liverpool til Cardiff City vil trolig gå gjennom denne uken. 33-åringen er en spiller Brendan Rodgers kunne tenke seg å beholde, men angriperen ønsker seg hjem til familien i den walisiske hovedstaden. Der blir han isåfall å finne i samme klubb som sønnen Ellis, som er i klubbens rekker og fast inventar på Wales U16. Hovedpersonen selv ønsket ikke å bekrefte at han var på vei bort fra Merseyside.

- Du kjenner meg bedre enn at du vil forvente meg å prate offentlig om det. Jeg har ingen umiddelbare planer for øyeblikket, og det som vil skje, vil skje. Jeg tenker ikke for langt fram i tid. På dette tidspunktet av karrieren min må jeg ta dag for dag, sier Bellamy til South Wales Echo.

Angriperen var sentral for Storbritannia som røk ut i kvartfinalen av OL på hjemmebane. Han skryter spesielt av de walisiske spillerne på OL-laget, og av Liverpool-linkede Joe Allen. Etter å ha skrytt av Arsenal sin midtbanespiller Aaron Ramsey var dette hva han hadde å si om 22 år gamle Allen.

- Ved siden av han på midtbanen var unge Allen helt fantastisk. Jeg har snakket om kvalitetene hans en stnud, men han er en annen som virkelig har tatt steget opp og vist alle hva han kan på den store scenen.