Bellamy videre - Suarez og Coates ute

Craig Bellamys Storbritannia vant 1-0 mot Uruguay, med Luis Suarez og Sebastian Coates, i den siste gruppespillskampen i OL. Storbritannia er dermed videre til kvartfinale. Uruguay er utslått.

Craig Bellamy var for dagen kaptein for Storbritannia, og han viste meget god form på høyrekanten før han ble byttet ut i det 78. minutt til stående applaus fra Cardiff-publikummet på Millennium Stadium.

Daniel Sturridge scoret kampens eneste mål på overtid i 1.omgang. Liverpool-linkede Joe Allen sto for den målgivende pasningen.

Luis Suarez og Sebastian Coates spilte samtlige minutter for Uruguay. Liverpools nummer syv fikk to gode avslutningsforsøk reddet av Storbritannias keeper Jack Butland etter pause. Suarez, som var kaptein for Uruguay, pådro seg gult kort for viljehands da han falt i straffefeltet og tok ballen med hendene i det 75. minutt. Også Sebastian Coates ble notert i dommerens bok.

Suarez og Coates kan nå returnere til Melwood for å fortsette sesongoppkjøringen med sitt klubblag. For Bellamy venter kvartfinale med Storbritannia mot Sør-Korea i Cardiff lørdag 4. august klokken 20.30.

I en eventuell semifinale vil vinneren av Brasil-Honduras stå på motsatt side på Old Trafford tirsdag 7. august.