Berømmer Sahin og supporterne

Brendan Rodgers var godt fornøyd med tomålsscorer Nuri Sahin. Manageren berømmer supporterne som sang «One Brendan Rodgers» mot slutten av kampen mot West Bromwich.

Nuri Sahin nettet begge Liverpools mål mot West Bromwich.
- Han har fortsatt sitt å jobbe med. Det har vært vanskelig for ham fordi han var ute lenge og kom hit uten å være med på store deler av sesongoppkjøringen. Men han blir bedre, sa Brendan Rodgers til pressen etter 2-1-seieren mot West Bromwich.

- Han har stor fotballarroganse – han er fremragende med ballen. Dere kunne se ved det første målet at han har flott teknikk. Han er ikke redd for å skyte. Ved den andre scoringen viste han at han kan komme inn i feltet og score.

Mot slutten av kampen sang Liverpools supportene «One Brendan Rodgers».
- Supporterne har vært utmerket mot meg. Liverpool-supportere er meget smarte og kunnskapsrike. Støtten de har gitt laget, og det er viktigere enn meg selv, har vært utrolig siden min første dag her.

- Dette er en av de mest ikoniske klubbene i verden, men vi er ikke på det nivået som lag. Det kommer til å ta litt tid å bygge og skape identiteten som får oss opp på det nivået. Når du kjemper for livet om manager og spiller, responderer vanligvis supporterne.