Bestemannspremie til Downing

Stewart Downing ble kåret til banens beste spiller i Carling Cup-finalen, men kantspilleren, som har scoret kun ett mål på 31 kamper for Liverpool, håper å finne veien oftere til nettmaskene.

Stewart Downing mottok Alan Hardaker-trofeet som bevis på at han ble kåret til banens beste i Carling Cup-finalen mot Cardiff. Kantspilleren innrømmer imidlertid at han bør finne veien oftere til nettmaskene.
- Jeg bør score flere mål. Jeg ville definitivt like å gjøre det, sier Stewart Downing til Press Association.

- Jeg har vært uheldig en rekke ganger denne sesongen og misset noen sjanser. Jeg var nær på søndag. Jeg må bare fortsette å komme i posisjoner, og forhåpentligvis med litt mer flaks kan jeg få noen flere mål.

- Kampen på søndag var min beste for Liverpool. Wembley har en stor gressmatte, noe som er bra for kantspillere. Jeg nøt det, og det ble enda bedre ettersom vi vant, sier Stewart Downing til Liverpool Echo.

- I fotball er det ikke bare medvind. Det går opp og nå, og det handler om hvordan du reagerer når du ikke spiller bra. Du må kjempe om plassen din, noe jeg har gjort. Manageren vil ikke se at folk surmuler fordi de ikke får spille.