Betalte £5M for Rodgers og hans stab

Regnskapene til Swansea fra i fjor viser at Liverpool FC totalt betalte £5M for å løse Brendan Rodgers og hans stab fra kontraktene de hadde på Liberty Stadium.

Dette er £2M mindre enn Liverpool Echo tidligere har rapportert om. Da Rodgers ble ansatt som Liverpool-manager hevdet lokalavisen at det kostet £5M å løse manageren fra hans Swansea-kontrakt, og at Anfield-klubben måtte ut med ytterligere £2M for staben han tok med seg til Anfield, nemlig assistentmanager Colin Pascoe, fysisk trener Glen Driscoll og kampanalytiker Chris Davies.

Regnskapstallene som Swansea nå legger frem viser ifølge den walisiske klubbens offisielle nettsider at det var totalbeløpet som var £5M.

- Overskuddet på £14.6M inkluderer de £5M som vi fikk fra Liverpool for vår manager og hans stab, heter det i uttalelsen som ligger ute der.

De £15M som Liverpool betalte Swansea for midtbanespiller Joe Allen kommer først med i neste års regnskaper. Liverpool har også siden den gang hentet fysisk trener Ryland Morgans fra Swansea.