Borini kutter ferien

Fabio Borini vil knytte seg til Liverpools sesongforberedelser i Nord-Amerika førstkommende mandag, en uke tidligere enn hva som først var planlagt.

Alle Liverpools spillere er blitt gitt minimum fire ukers ferie i sommer, noe som for eksempel betyr at klubbens seks engelske representanter i Euro 2012 vil knytte seg til troppen i USA førstkommende mandag. Fabio Borini ble værende i Polen og Ukraina ytterligere en uke som medlem av den italienske troppen som gikk helt til finalen, men Liverpools nye angriper har bedt om å få være med i sesongforberedelsene en uke tidligere enn opprinnelig planlagt.

- Fabio vil komme ut neste uke sammen med de engelske spillerne og det er et godt bevis på hans engasjement i forhold til Liverpool, kunne Brendan Rodgers forklare etter at han sammen med hoveddelen av spillertroppen landet i Boston sent mandag kveld.

- Han var involvert med Italia helt til finalen og jeg hadde gitt ham fire ukers fri, i likhet med alle de andre. Det var meningen at han skulle komme tilbake 1.august, men han gjorde det veldig klart at han ønsket å komme tilbake og trene med troppen.

- Vi har blitt enig om at han kommer over neste uke og vi ser fram til å møte ham. Han er fast bestemt på å gjøre det bra og jeg er sikker på at han vil være involvert i kampene når først er kommet hit.