Borrell om U21-ligaen

Rodolfo Borrell vil lede laget i den nyoppstartede U21-ligaen. Han synes utskiftningen av den gamle reservelagsligaen er et skritt i riktig retning.

Den kommende sesongen er reservelagsligaen byttet ut med en nasjonal U21-liga bestående av 23 klubber. Av lagene i Premier League neste sesong, er det kun Wigan, Swansea og Queens Park Rangers som ikke kommer til å delta.

Det skal være tillatt med tre overårige utespillere, og en overårig keeper - så mulighetene for å gi en spiller som har vært ute med skade en sjanse til kamptrening vil fremdeles være tilstede, selv om reservelagsligaen nå vil ha hovedfokus på utvikling av unge spillere.

Liverpool har havnet i gruppe 3 sammen med Fulham, Chelsea, Manchester City, Middlesbrough, Crystal Palace og Wolverhampton. Dermed vil man ikke møte Everton og Manchester United - kamper som normalt har tiltrukket seg tilskuere.

- Jeg synes det er en god idé. Jeg håper det etterhvert vil bli alt i en stor gruppe, der du spiller hjemme og borte mot alle lagene, sier Rodolfo Borrell til LFCTV.

- De har delt U21-lagene opp i tre grupper.  De har delt det opp i to grupper på åtte og en gruppe på sju. Det har vel sine grunner for det, men alt i alt synes jeg det er positivt at de tenker på de unge spillerne, og det er et skritt fremover for å utvikle våre spillere.

Liverpool spiller sin første kamp i U21-ligaen hjemme mot Wolverhampton mandag 20. august.