Borrell skryter av Robinson

Rodolfo Borrell fryder seg over at Jack Robinson er tilbake i spill igjen etter sitt langvarige skadeavbrekk, og roser venstrebacken etter reservelagets 4-0 seier over Norwich i går.

Robinson fikk sin første time med kamp-action etter å ha gått skadet siden oktober, og Borrell var meget fornøyd med comebacket.

- Det var et av høydepunktene i forbindelse med denne kampen, ettersom han var tilbake fra skade etter lang tid på sidelinja. Han gjorde det ganske bra. Det var fint at han fikk 60 minutter på banen for første gang på nesten fire måneder, uttaler reservelagsmanager Borrell til Liverpoolfc.tv.

Borrell disponerte også førstelagsaktuelle spillere som Fabio Aurelio, Jonjo Shevley, Sebastian Coates, Brad Jones og Jon Flanagan i går, noe som han mener var en stor fordel for de yngre spillerne på laget.

- Sjefen fortalte meg at disse spillerne trengte kamptrening, så vi brukte reservelagskampen til det, noe jeg er glad for. Det gir de yngre spillerne et stort løft når de spiller sammen med dem.

- De får erfaring med å spille reservelagsliga og NextGen Series, men det å dele garderobe med disse viktige spillerne i klubben vår er en god erfaring for dem.

Borrell var henrykt over at man kunne spille kampen på Melwood på kort varsel, etter at gressmatta på akademiet i Kirkby ikke var i god nok forfatning grunnet frost.

- Forholdene var vanskelige, fordi det var veldig, veldig kaldt. Av og til er det vanskelig å spille kamp når det er slik, men heldigvis har vi undervarme på Melwood, og Kenny Dalglish og hans stab lot oss spille der siden det var umulig å spille på akademiet. Det var en god erfaring for spillerne å få spille på Melwood.

- Vi flyttet kampen dit i siste øyeblikk, og var heldige som fikk spilt den. Dersom vi ikke hadde kunnet spille den på Melwood, ville vi måtte finne dato til enda en utsatt kamp.

- Jeg synes vi spilte bra, spesielt i første omgang, da vi fikk se en del god fotball. Vi spilte i høyt tempo, skapte mange sjanser og kunne ha gjort flere mål. I annen omgang, etter det tredje og fjerde målet, slapp vi oss ned et hakk nivåmessig. Vi kunne ha gjort flere mål, og jeg synes vi spilte ganske bra.