Borrell stolt over 3.plassen

Rodolfo Borrell sier at han er stolt over at Liverpool U19 tok tredjeplassen i NextGen Series, etter at de røde imponerte når de beseiret Marseille 2-0 i London i går.

Det franske laget slo blant annet Barcelona i gruppespillet, men tapte for Inter Milan i sin semifinale onsdag kveld.

Selv om man måtte greie seg uten Raheem Sterling, som var opptatt med førstelagsfotball, imponerte Liverpool på Chelseas treningsanlegg Cobham i går. Scoringer av Michael Ngoo og Adam Morgan ga de røde en velfortjent seier. Morgan gjorde sitt 17.mål for sesongen, og kan klare å passere 20 scoringer for andre sesong på rad. Gledelig var det også at Jack Robinson spilte sin første kamp etter skade. Venstrebacken var på banen i 65 minutter.

- Det var en fantastisk oppvisning av guttene, og jeg er stolt av dem. Det var en flott å slå tilbake etter stortapet for Ajax i semifinalen, og en fin måte å avslutte vår første sesong i NextGen Series på, sier trener Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Marseille er et veldig godt lag, som slo Barcelona i gruppespillet. Våre gutter gjorde det svært bra. Vi ønsker alltid å spille på riktig måte, og forsøke å vinne alle kamper ved å benytte samme spillestil.

- NextGen Series har vært en flott erfaring for guttene. Vi har en ung tropp, og vi har spilt mot sterke og rutinerte lag. Våre gutter har lært mye som kommer godt med i fremtiden.