Brukner slutter etter sesongen

Fenway Sports Group og Liverpool FC bekrefter at medisinsk sjef Peter Brukner forlater Liverpool FC etter sesongslutt.

Peter Brukner ble hentet av Christian Purslow og Rafael Benitez i mars 2010, men begynte ikke i full stilling for Liverpool FC før etter VM i Sør-Afrika. Den australske idrettslegen ble ansatt som ny sjef for det medisinske støtteapparatet. Hans tittel var Head of Sports Medicine and Science. 

Fenway Sports Group og Liverpool FC bekrefter at Brukner forlater Liverpool FC etter sesongslutt.

- Vi er takknemlige overfor Peter som har vært en katalysator for å omforme vår avdeling for idrettsmedisin og idrettsvitenskap siden han kom til klubben for to år siden. Han har medvirket til å redefinere våre krav og hente førsteklasses personer inn i teamet. Han har gitt oss en god plattform til å gå videre. Vi ønsker ham alt det beste for fremtiden, uttaler administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- De rammene Peter har etablert, har gjort at vi har sett noen reelle resultater i forhold til nivåene på fitnessen og en reduksjon på skadenivået. Peter har fungert som nøkkelrådgiver i klubben i denne forbindelse. Vi ønsker ham alt godt i fremtiden, sier førstelagsmanager Kenny Dalglish.

- Det har vært en ære å jobbe i Liverpool FC. Jeg er veldig stolt av hva vi har oppnådd de seneste to årene, og det kan vi se på reduksjonen i skadefrekvensen og det forbedrede fitnessnivået. Med en stab i verdensklasse nå på plass føler jeg at jeg har oppnådd det jeg ble bedt om å gjøre av LFC i 2010. Klubben er i gode hender. Jeg ønsker klubben all lykke i fremtiden, sier Peter Brukner.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken