Brukner spår knallsesong for Carroll

Tidligere medisinsk sjef i Liverpool FC, Peter Brukner, spår en knallsesong for Andy Carroll i 2012/13.

Brukner tror at Liverpool vil dra nytte av en bedre trent og slankere utgave av Andy Carroll, og hevder at Carroll i sesongens siste kamper bare ga en forsmak på hva Liverpool-fansen har i vente neste sesong.

- Andy var langtidsskadet da han kom til Liverpool i januar i fjor, noe som førte til at han slet med å komme i toppform igjen den sesongen. Andy vil trolig også selv innrømme at han ikke har jobbet spesielt mye med styrketrening i Newcastle, sier Brukner til Liverpool Echo.

- Til å begynne med slet han med å venne seg til en annen treningskultur i Liverpool, men i løpet av det siste halvåret har han begynt å ta til seg denne kulturen og jobbet hardere på trening. Til å begynne med vegret han seg for harde styrketreningsøkter, men nå er han på styrketreningsrommet hver dag, forteller australieren.

- Andy har jobbet tett med sjefen for styrke- og kondisjonstreningen i Liverpool, Darren Burgess, og resultatene kan man se nå. Han har redusert kroppsfettet, og statistikkene fra kampene viser at han spurter mye hyppigere nå.