Carra håper på revansje mot Spurs

Jamie Carragher er svært imponert over Tottenham denne sesongen, men ønsker revansje for det forsmedelige 4-0 tapet på White Hart Lane i høst.

Tottenham er helt oppe på tredjeplass i Premier League, tre plasser og elleve poeng foran Liverpool foran kampen mandag kveld. De røde fra Anfield ble slått hele 4-0 på White Hart Lane i september, men i den kampen fikk både Charlie Adam og Martin Skrtel en tidlig marsjordre. Tottenham slo også Liverpool da de gjestet Anfield i mai. Carragher håper nå på revansje for disse forsmedelige tapene.

- Spurs har etter min mening trolig det mest imponerende laget i ligaen denne sesongen. Jeg vet de ikke topper tabellen, men det er morsomt å se de spille. De spiller flott fotball i høyt tempo, noe de viste mot oss på White Hart Lane. Det var vårt største tap denne sesongen, og noe vi ønsker å få revansje for, uttaler Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Styrkeforholdet var litt endret mot slutten av kampen, da vi spilte med ni mann på banen. Resultatet var til en viss grad flatterende, men Spurs spilte veldig bra den dagen. Vi startet ikke godt nok, og de tok oss på senga.

- De slo oss også på Anfield mot slutten av fjorårssesongen. Det husker vi like godt som noe annet. Vi skjønner vi skal møte et av de beste lagene i ligaen, og det blir en veldig vanskelig oppgave. Men i våre to siste hjemmekamper, mot de to lagene som ligger over Tottenham på tabellen, har vi bevist at vi kan matche hvem som helst her til lands.

Ettersom de røde bare er fire poeng bak Chelsea på fjerdeplass, drømmer Carra om Champions League-fotball igjen til neste sesong.

- Situasjonen vil endre seg fra nå av og til mai. Til tider har vi vært med i kampen om fjerdeplassen, og til andre tider har vi ikke vært det. Vi må prøve å henge med og fokusere på egne prestasjoner. Vi har Chelsea på hjemmebane mot slutten av sesongen, og forhåpentligvis vil den kampen bli helt avgjørende.

- Noen trodde vi ville prestere dårligere igjen mot Wolves, etter kampene mot Manchester-klubbene. Men gutta gjorde en kjempeinnsats moet et lag som kjemper for livet for å unngå nedrykk, og det var en god kamp av oss.

De 39 kampene mot Tottenham i Premier League har resultert i hele 109 scoringer. Pepe Reina håper i alle fall at Tottenham ikke skal klare å pynte på den statistikken på mandag. Målvakten er igjen i teten i kampen om Golden Glove, etter å ha holdt nullen mot Wolverhampton.