Carra har ingen planer om å gi seg

Jamie Carragher spilte fra start i Premier League for første gang siden 22.oktober, når Liverpool var vertskap for Stoke på lørdag. Scouseren har ingen planer om å gi seg med aktiv fotball selv om han ikke lenger er fast inventar i Liverpool-forsvaret.

Snart 34 år gamle Carragher har bare litt over ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Anfield-klubben, og manager Kenny Dalglish antydet før helgen at klubben ville holde samtaler med Carra om en fremtidig ambassadørrolle, lik den Steven Gerrard er forespeilet.

- Dersom manageren har nevnt noe slikt, er jeg sikker på at vi vil ha samtaler om det i fremtiden. Men det er ikke noe jeg ønsker å diskutere nå. Jeg ønsker å konsentrere meg om å spille. Jeg ønsker å få så mye som mulig ut av min aktive karriere. Vi får snakke om andre ting i fremtiden, uttaler Carragher til Daily Mail.

- Jeg er akkurat som Steven Gerrard. Vi elsker å spille for klubben begge to, og vi ønsker å hjelpe klubben på alle mulige måter.

- Fredagen handlet rimelig nok om Steven Gerrard. Han er det store navnet i klubben, slik som Kenny var for 20 eller 30 år siden. Steven er en legende i klubben, kjent over hele verden, og hans navn er synonymt med klubben. Han fortjener virkelig den kontrakten han har fått, og jeg synes det var en fantastisk gest av klubben.

- Selvsagt håper jeg å bli værende i klubben selv også.