Carra ville ikke byttet Suárez med noen

Jamie Carragher hyller både Luis Suárez og Andy Carroll etter semifinaleseieren over byrival Everton på Wembley.

– Andy vil bli husket for alltid. Et mål mot Everton i en semifinal –  det er et mål verdt £35 millioner, spør du meg, spøkte Carra etter kampslutt.

Carroll ble matchvinner og Liverpool-helt da han stanget inn 2-1-målet bak Tim Howard tre minutter før slutt, men Carragher hyllet også Carrolls angrepskollega Luis Suárez etter matchen.

–  Suárez? Jeg ville ikke byttet ham med noen annen spiller i Premier League, sa Liverpools visekaptein om urguayaneren.

Carra måtte ta skylden for Nikica Jelavic' 1-0-scoring for Everton, og midtstopperveteranen var lettet over at Liverpool maktet å snu kampen.

– Jeg føler lettelse. Å tape for Everton ville vært et mareritt. Jeg var involvert i målet deres, og hvis vi hadde tapt 1-0, er jeg ærlig talt ikke sikker på om jeg noensinne hadde kommet meg til hektene, fortsatte han.

Nå sikter scouseren seg inn på cupdobbelen.

–  Vi viste hva Liverpool handler om. David Moyes sa at hele landet ville støtte dem mot oss, men vi er en spesiell klubb med spesielle fans. Ikke mange andre lag hadde klart å komme tilbake. Liverpool forventes å være i finaler og vinne trofeer. Nå har vi vunnet ett –  la oss vinne enda en tittel, avsluttet Carragher, ifølge Liverpools offisielle hjemmeside.