Carroll får skryt

Andy Carroll får skryt for spillet sitt mot Norge, og ligger an til startplass i EM. Gerrard er glad for å ha vunnet som kaptein, men vet at laget kan spille bedre.

I går kveld vant England 1-0 mot Norge på Ullevaal, i en fotballkamp som neppe vil huskes for særlig mye annet enn at det var Roy Hodgson sin første som landslagssjef, og at hele fem røde fikk spilletid. Andy Carroll spilte hele kampen på topp for England, og får i dag skryt for sitt spill. Liverpools angriper vil trolig starte for England i åpningskampen, ettersom Wayne Rooney er suspendert og Danny Wellbeck sliter med en skade.

- Jeg synes han spilte veldig bra. Han var ikke bare bra for oss når vi hadde ballen, men også viktig for oss defensivt, sa Hodgson etter kampen. Steven Gerrard var enig.

- Jeg synes Ashley Young og Andy Carroll så bra ut sammen. Andy la ned mye arbeid for laget. Vi vant, og det er det viktigste.

- Det var en tilfredstillende kveld, dersom du ser på resultatet, at vi holdt nullen, at det var min første kamp som offisiell kaptein og Roy sin første kamp. Vi vet at vi kan spille bedre enn det, og forhåpentligvis vil vi forbedre oss når vi blir bedre kjent med manageren, har flere av hans treningsøkter og får innarbeidet meldingene hans mer.

- For meg er det alltid fint å lede landet mitt ut, men det er viktigere å ha vunnet som kaptein. Du dømmes på å vunnede kamper, og det var fint å starte med en seier. Men det var ikke bare for meg, men for alle. Når en ny manager kommer inn følger det alltid litt press. Men det var en fin seier, og vi holdt nullen, så det var en del positivt.

Steven Gerrard har fått mye kritikk for taklingen sin på Tom Høgli, som gjorde at Club Brugge-spilleren måtte byttes ut og undersøkes. Den norske landslagslegen mener det burde ha vært et direkte rødt kort, men Liverpool-kapteinen er uenig.

- Det var ingenting med galt den taklingen. Jeg vant ballen, og det føltes godt. Den føltes rein. Det går bra med gutten, så det er ingen problem. Jeg føler ikke at taklingen bør være en sak.