Carroll kan bli for dyr for Newcastle

Ifølge The Times kan Liverpool være villig til å la Andy Carroll dra tilbake til Newcastle – dersom klubben fra nordøst hoster opp £ 20 millioner.

Prisen setter Newcastles realistiske ønsker om landslagsspissen på prøve, og det er ventet at de sier seg ikke interessert i å betale det Liverpool krever. De røde mener derimot at prisen er riktig for en spiller som kostet hele £ 35 millioner for kun atten måneder siden, og som er blitt enda bedre den siste tiden.

Newcastle forsøkte nylig å hente Carroll på et sesonglangt lån, med opsjon på kjøp etter sesongen, men Liverpool avslo budet raskt, og gjorde det klart at et midlertidig lån ikke var et alternativ for kraftspissen.

Tidligere i dag ble det hevdet at Newcastle var klare til å by igjen, men den foreslåtte prisen på Andy ville vært alt for lavt. Dermed er optimismen for å hente den lokale angrepsspilleren tilbake til St James’ Park blitt mye lavere.

Carroll er foreløpig på ferie i Brasil, og er ventet å ta del i sesongoppkjøringen til Liverpool i Nord-Amerika 23. juli.