Carroll skadet i imponerende debut

Carroll debuterte for West Ham i 3-0-seieren mot Fulham. Måtte ut med lårskade, og har trukket seg fra VM-kvalifiseringskampene denne måneden. Spearing spilte 90 minutter i debuten for Bolton.

Andy Carroll skapte flere problemer for Fulhams forsvar i sin debut for West Ham. Spissen hjalp West Ham i føringen i allerede etter 53 sekunder da han stusset ballen videre til Ricardo Vaz Te som satte opp Kevin Nolan til 1-0. Winston Reid doblet ledelsen med en heading fra corner. Carrolls dominerende hodespill sørget for at Matt Taylor kun fastsatte sluttresultatet til 3-0.

I det 67. minutt ble Carroll liggende nede etter sammenstøtet med Hangeland. Spissen tok seg bak på låret. Til stående applaus fra hjemmefansen måtte han forlate banen haltende. Carroll mister sannsynligvis Englands VM-kvalifiseringskamper mot Moldova og Ukraina.

- Jeg tror nesten definitivt at han er ute av Englands tropp, men vi får bare be om at det ikke er så alvorlig, sier Sam Allardyce til Press Association.

- Det ser ut til å være hamstringen, noe som selvsagt er det mest skuffende i dag. Vi sto klare til å bytte ham ut. Ved siste opphopp ble han uheldigvis truffet av Hangeland og fikk vridd kroppen. Det så ut som han strakk hamstringen. Han er så oppgitt fordi han ble skadet og ikke kan reise med England.

- Vi kommer til å benytte ham. Forhåpentligvis vil han spille hver uke for oss og score mål. Roy (Hodgson) kommer til å ta ham ut – han ønsker å gjøre det bra for oss og også for England.

Jay Spearing debuterte for Bolton i 1-2-tapet borte mot Hull. Midtbanespilleren var på banen i samtlige 90 minutter.

Henoc Mukendi ble byttet inn i det 79. minutt for Northampton i 2-3-tapet borte mot Plymouth.

Oppdatert: Det engelske fotballforbundet melder at Andy Carroll har trukket seg fra Englands VM-kvalifiseringskamper mot Moldova og Ukraina.