Carroll tilbake på banen

Andy Carroll spilte 24 minutter som innbytter for West Ham i kveld, etter å ha vært ute en måned med hamstringskade.

I et Londonderby fylt med action og en mengde kort i høstens farger, kom Andy Carroll inn etter 72 minutter. Da var stillingen 2-1 til gjestene West Ham mot Queens Park Rangers.

Vertene fikk snart Samba Diakite utvist, men kampen fortsatte med sjanser til hvert lag. Carroll var nærmest da han dæljet til med venstreslegga fra 20 meter, med fire minutter gått av de seks som ble lagt til.

Flere mål ble det imidlertid ikke og West Ham er nå oppe på 7.plass med 11 poeng på seks kamper. Dette var den andre kampen som utlånte Carroll spiller for The Hammers, etter at han fikk en hamstringsskade i debuten mot Fulham for en måned siden.