Chang forlater Liverpool FC

Liverpool Echo melder at kommunikasjonsdirektør Jen Chang har forlatt sin stilling i Liverpool FC av familiehensyn, og har returnert til USA.

Echo melder at Liverpool FC og Chang i fellesskap har blitt enige om at ansettelsesforholdet skal opphøre, og at kommunikasjonsdirektøren skal forlate sin post. Den offisielle forklaringen er at Chang, som kom til Merseyside i sommer, forlater klubben av familiehensyn, men det hersker vel liten tvil om at de påståtte truslene som Chang satte frem mot supporteren Sean Cummins kan ha spilt en rolle i denne avgjørelsen.

– Jen Chang har blitt enig med Liverpool Football Club om å forlate sin stilling, og har retunert til USA av familiære hensyn, sa en talsmann for klubben, ifølge lokalavisen.

Han fortalte videre at Chang var et friskt pust som innførte nye metoder og funksjoner innen diverse medier, inkludert sosiale nettverk og blogger.

– Vi ønsker å takke Jen for hans bidrag til Liverpool Football Club, og vi ønsker ham og hans karriere alt vel i USA, sa talsmannen, og fortsatte:

– Jen ønsker å takke alle han har jobbet med i Liverpool, og ønsker klubben all suksess den kan få.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.