Chelsea U21 - Liverpool U21 1-4

Scoringer fra Jack Robinson og Conor Coady midtveis i 2.omgang ga Liverpool en fortjent ledelse i London. Chelsea reduserte, før Krisztian Adorjan igjen økte ledelsen. Michael NGoo fastsatte sluttresultatet. Samed Yesil spilte i 58 minutter.

Liverpools lag: Gulacsi, Smith, Sama, Wisdom, Robinson; Coady, Roddan; Morgan, Adorjan, Pacheco; Yesil (NGoo 58). På benken: Stephens, Pelosi, Teixeira, Ibe

Chelsea: Blackman, Kane, Davey, Loftus-Cheek (Boga 43), Ake, Deen-Conteh (Christensen 74), Saville, Clifford, Feruz, Marin (Phillip 46), Bamford.

Øynene rettes mot 18-årige Samed Yesil i Liverpools angrep, etter overgangen fra Bayer Leverkusen i sommer. Hos Chelsea spiller bl.a. den tyske landslagsspilleren Marko Marin.

4.min: Den lynhurtige venstrebacken Deen Conteh suser forbi Brad Smith for andre gang, men får ikke noe da han går i bakken.

5.min:  Yesil får en skuddmulighet fra 16 meter, ballen går via en forsvarer og like over. Corneren blir resultatløs.

13.min: Adorjan fører oppover sentralt, spiller til Yesil ute til venstre som viser god fart da han runder sin oppasser. Pasningsforsøket tilbake til Krisztian Adorjan blir imidlertid stoppet.

17.min:  Conor Coady får advarsel etter å ha kommet for sent inn i en takling mot Deen-Conteh.

19.min: Conor Coady kommer fram på høyresiden og keeper gir retur på det harde og flate innlegget. Fra fem meter sender Samed Yesil ballen over et gapende nett. Der burde 18-åringen ha scoret.

22.min: Clifford spiller fram mot spissen Bamford hos Chelsea, men Gulacsi gjør en god benparade helt ute på kanten av straffefeltet.

25.min: Brad Smith skjærer innover fra sin høyreback og skyter med venstre, via en forsvarer og like utenfor.

29.min: Pacheco slår inn fra høyre, Yesil må strekke seg da han skal heade og  ballen går igjen over.

32.min: Kane hos Chelsea får gult for holding.

33.min: Marin skyter fra 18 meter sentralt, men langt utenfor.

34.min: Adam Morgen kliner til fra langt hold, nærme stolperota.

40min: Yesil er igjen svært nære da Pacheco gjør et ypperlig forarbeid ute på venstrekanten, slår 45 tilbake og avslutningen til Samed Yesil blir reddet på streken av en forsvarer. Ny gigantsjanse for tyskeren.

43.min:  Boga kommer inn for Loftus-Cheek som fikk seg en smell i hodet.

44min: Innbytter Boga scorer nesten med sin første touch, men Brad Smith får reddet på streken etter at det har vært litt kaos i de rødes forsvar.

45.min: Chelsea med et skudd utenfor fra god posisjon.

Pauserapport: En livlig omgang hvor Liverpool bet godt fra seg. De to største sjansene falt til debutanten Samed Yesil, som burde ha vært bokført med minst et mål. Tyskeren/tyrkeren har imidlertid vist stor fart, kommet i gode posisjoner og bortsett fra avslutningene har han virket meget skarp og lovende. Andre offensive spillere som Adorjan, Pacheco og Morgan har også vist seg fram i glimt. I andre enden har Chelsea et par farlige spillere, men de rødes forsvar har håndtert det bra så langt.

46.min:
Phillip inn for Marin hos Chelsea.

46.min: Saville skyter for Chelsea fra like utenfor straffefeltet, men høyt over.

48.min: Saville skyter igjen, denne gangen nærmere.

50.min: Bamford skyter også fra drøyt 16 meter, en meter utenfor.

Chelsea har startet klart best etter pause.

52.min: Feruz stormer inn i feltet og skyter, men Gulacsi gjør en god redning ned til venstre.

55.min: Adorjan krangler seg nesten gjennom i Chelseas midtre forsvar, men er ute av balanse da avslutningen triller inn til keeper.

58.min: Yesil i duell med midtstopperen til Chelsea, gjør ham halvt svimmel men tar kanskje en vending for mye og avslutningen går via forsvareren og til corner.

58.min: NGoo inn for Yesil.

60.min: Saville i dommerens bok for en takling bakfra på Adorjan.

62.min: Adam Morgan får en avslutning reddet på streken.

Liverpool har tatt over igjen.

64.min: Midtstopper Sama får gult kort

65.min: På frisparket etter fellingen til Sama skyter Phillips like over.

66.min: Ambisiøst forsøk fra Adam Morgan - over.

68.min: Clifford med skudd fra 20 meget, men langt utenfor.

70.min:  0-1 JACK ROBINSON - Adam Morgan slenger avgårde et høyt innlegg fra dypt ute på venstresiden. Robinson vinner hodeduellen ved motsatt hjørne av 5-meteren og ballen sniker seg inn ved stolperoten.

72.min:  0-2 CONOR COADY STR. - Deen-Conteh dytter Adam Morgan nokså unødvendig like innenfor straffefeltet, og Conor Coady setter ballen sikkert ned til høyre for keeper fra 11-meteren.

74.min:
 "Straffesynder" Deen-Conteh blir erstattet av danske Christensen.

77.min: Craig Roddan får fortjent gult for en sen takling.

79.min:  1-2 PATRICK BAMFORD - Spissen til Chelsea rister av seg Stephen Sama og avslutter pent ned i bortre hjørnet.

81.min:
Nathan Ake er siste som kommer i dommerens bok.

85.min:  1-3 KRISZTIAN ADORJAN - NGoo og Pacheco utfordrer forsvaret til Chelsea, ballen havner hos Adorjan i returrommet og ungareren avslutter nydelig med et kontant skudd ned i hjørnet.

87.min:
Nydelig ball fra Adorjan til NGoo, som først får en dårlig touch men vinner ballen tilbake og prøver et skudd som blir blokkert.

90+3.min: 1-4 MICHAEL NGOO.  Den lange spissen gjør det meste selv før han legger ballen pent inn i det lengste hjørnet.

90+3.min:
NGoo får gult for å vise en t-trøye med "96 reasons for justice".

Sluttresultat: En meget bra kamp av elevene til Rodolfo Borrell i London. Etter at Liverpool var hakket bedre i 1.omgang gikk Chelsea offensivt ut tidlig etter pause, men snart tok de røde over igjen og dominerte den siste halvtimen. Samed Yesil ga et godt inntrykk i de 58 minutter han spilte, men da Michael NGoo kom inn fikk man en som greide å holde på ballen lengst fremme. En sjelden scoring fra Robinson og straffe fra Coady ga Liverpool overtaket, og selv om Chelsea reduserte følte man at gjestene kontrollerte. Adorjan hadde en god kamp på midtbanen og fortjente sitt 3-1, på samme måte som NGoo gjorde det da han fastsatte resultatet på overtid.