Cisse elsker fortsatt LFC

Tidligere Liverpool-spiss Djibril Cissé sier at hans hjerte fortsatt tilhører Liverpool FC, men insisterer på at han kommer til å gjøre sitt ytterste for QPR når han møter sin tidligere klubb onsdag kveld.

Cisse tilbrakte to sesonger fra 2004 til 2006 på Anfield, og var med på å vinne både Champions League og FA-cupen med Liverpool. Han gjorde 24 mål på 79 kamper for de røde før han forlot klubben sommeren 2006.

Cisse refererer fortsatt til Liverpool som «min klubb», men er likevel desperat etter å sikre QPR poeng for å berge plassen i Premier League.

- Alt jeg har vunnet vant jeg med Liverpool. Det er en spesiell klubb for meg. Men i halvannen time kommer jeg ikke til å vise dem noen nåde, uttaler Cisse til Fulham Chronicle.

- For å være helt ærlig er Liverpool min klubb. Men når det blåses for avspark på onsdag vil den følelsen forsvinne.

- Det var vanskelig å forlate Liverpool, for det var ikke min avgjørelse. Rafa Benitez fortalte at jeg ikke inngikk i hans planer, så jeg måtte forlate klubben. Det var veldig trist, for jeg gjorde det bra i den korte tiden jeg spilte der, og jeg syntes jeg fortjente en bedre behandling. Men slik var det, og jeg måtte akseptere det.

- Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise overfor Liverpool, for staben er utbyttet og store deler av spillerstallen er også skiftet ut. Dersom det var den samme staben, ville jeg definitivt hatt noe å bevise.

- Jeg fikk egentlig aldri en skikkelig sjanse til å vise hva jeg er kapabel til. Nå begynner jeg å finne meg til rette i et nytt lag. Men jeg føler at jeg fortsatt kan gjøre det mye bedre. Jeg mener jeg er bygd for denne ligaen, og har noe å bevise i så måte.

- Nå er alle kampene som cupfinaler for oss. Vi må vinne. Dersom vi skal holde oss i Premier League må vi vinne kamper.