City intensiverer jakten på Skrtel

Liverpool Daily Post skriver at ligamester Manchester City er i ferd med å intensivere jakten på Liverpool-stopper Martin Skrtel.

Brendan Rodgers vil måtte kjempe med nebb og klør for å beholde slovaken på Anfield. Manchester City skal nemlig være villig til å strekke seg langt for å lokke Skrtel til Eastlands.

Liverpool Daily Post skriver at Roberto Mancini er en stor fan av Skrtel etter hans imponerende spill sist sesong. Manchester City skal også ha fått ytterligere forhåpninger om å sikre seg forsvarsspilleren ettersom han fortsatt ikke har skrevet under en ny kontrakt med Liverpool. 27-åringen har to år igjen av sin nåværende avtale med Anfield-klubben. Skrtels representanter har sagt at de vil snakke med Liverpool om slovakens fremtid når spilleren returnerer til preseason-trening i begynnelsen av juli.

Mancinis plan var opprinnelig å hente Thiago Silva fra AC Milan, men City er ikke villige til å betale £35M for brasilianeren, og de har derfor rettet søkelyset mot Skrtel isteden. City tror de kan sikre seg slovaken for halvparten av prisen Milan krevde for Silva.