Coady ser frem til semifinale

Conor Coady kan ikke vente med å lede Liverpool U19 ut i semifinalen i NextGen Series mot Ajax på Langtree Park i St. Helens på onsdag.

Ajax beseiret Barcelona 3-0 borte i kvartfinalen, og nederlenderne vil bli en formidabel oppgave for Rodolfo Borrells mannskap. Conor Coady har tro på at Liverpool besitter nok kvalitet for å gå til finalen.
- Jeg kan ikke vente. Det bør bli en god kamp for alle supporterne som kommer for å se oss. Forhåpentligvis kan vi vise dem hva kan, sier Conor Coady til Liverpoolfc.tv.

- Dette må bli en av de største kampene jeg har spilt. Alle guttene ser frem til den. Vi må behandle den som en normal kamp, gå ut og spille vårt vanlige spill. Forhåpentligvis vil det være nok til å ta oss til finalen.

- Det er fantastisk å være kaptein for Liverpool. Hver gang jeg får sjansen er det en stor opplevelse. Å lede spillerne ut er alltid strålende for meg. Jeg kan ikke vente med å gjøre det onsdag kveld. Det har vært en utmerket erfaring for oss alle å spille i NextGen Series. Forhåpentligvis kan vi gjøre jobben og gå hele veien.

- Vi har lært å spille mot topp motstandere. Noen av lagene som vi har møtt, som Sporting og Wolfsburg, har vært fantastiske. Å møte forskjellige spillestiller har vært bra for fremtiden vår.

Coady mener reservenes møte med Everton på Goodison Park i forrige uke var god forberedelse til kampen mot Ajax.
- Det var flott for oss spille mot så erfarne spillere. Det var den ideelle kampen foran møtet med Ajax. Hvis vi spiller som vi gjorde mot Everton i forrige uke, har jeg tro på at vi skal gjøre det bra. Det vil bli en god begivenhet for alle.

Liverpool tapte 0-1 mot Tottenham i kvartfinalen, men gikk videre ettersom Spurs hadde benyttet en ikke spilleberettiget spiller.
- Måten vi spilte mot Spurs var meget positiv, selv om vi ikke fikk resultatet og ulike omstendigheter gjorde at vi gikk videre.

- Vi skapte noen gode sjanser den kvelden og spilte god fotball. Etter Spurs-kampen var det ikke hyggelig å være i garderoben. Vi var nedbrutt fordi vi synes vi fortjente seieren. Da vi fant ut at vi var videre, var vi i ekstase. Vi har en jobb å gjøre mot Ajax nå. Vi kan ikke vente på den kampen.

- Vi er i den beste klubben i verden. Trenerne vet hva som er best for oss. Det har vært flott for vår utvikling å delta i denne turneringen. Vi viste mot Everton at vi kan spille mot de store lagene, og vi går til kampen med selvtillit. Vi ønsker å vise fansen hva dette laget kan klare.

Kampen har blitt flyttet fra Anfield til Langtree Park Stadium i St. Helens.
- Det er en ny bane, og den ser fantastisk ut. Det bør bli en god stemning, og vi ser frem til det.