Cole får en ny sjanse

Brendan Rodgers akter å gi Joe Cole en sjanse til å overbevise ham om at han fortjener å spille for Liverpool FC.

30-åringen ble lånt ut til franske Lille sist sesong, hvor han gjorde ni mål på 42 kamper.

- Jeg møtte Joe Cole mens jeg var i Spania. Jeg vet han ønsker å komme tilbake. Jeg må vurdere alle spillerne, uttaler Rodgers til Liverpoolfc.tv.

- Joe er en talentfull spiller. Han reiste til Lille og gjorde det veldig bra der, og han har nå muligheten til å komme tilbake hit og vise sine kvaliteter. Alle vil få en ny sjanse. Jeg er ny i klubben. Selvsagt kjenner jeg til mange av spillerne og deres kvaliteter fra før, men Joe er helt klart en spiller som ønsker å komme tilbake og vise at han er verdifull for denne spillergruppen, fortsetter Liverpools nye manager.

- Jeg kjenner til flere av spillerne fra før, og de ville ikke ha vært i Liverpool dersom de ikke hadde visse kvaliteter. Etter som tiden skrider frem, og i løpet av preseason, må jeg bestemme meg for hvilke spillertyper som vil passe inn og fungere i filosofien og lagets struktur.

- Når en ny manager kommer til en klubb, vil det alltid resultere i at spillerne får fornyet motivasjon. Syklusen med Kenny var en fantastisk syklus, men jeg er en annen type taktiker og en annen type person, og det vil gi alle spillerne en ny mulighet til å vise seg frem.