Crystal Palace U18 – Liverpool U18 5-3

Liverpools juniorlag tapte 3-5 borte mot Crystal Palace. Kristoffer Peterson, Daniel Trickett-Smith og Jordan Lussey (straffe) nettet for Steve Coopers mannskap.

Liverpool tok ledelsen mot Crystal Palace allerede etter ett minutt da Kristoffer Peterson headet i mål fra corner. Hjemmelaget utlignet til 1-1 minutter senere, og tok så ledelsen på et kontroversielt idømt straffespark. Palace gikk til pause med ledelse 3-1.

Liverpool kjempet seg tilbake i kampen i 2.omgang. Lloyd Jones avsluttet i tverrliggeren, før Sam Gainford var nær nettkjenning. Daniel Trickett-Smith reduserte med en klinisk avslutning fra innenfor 5-meteren.

Steve Coopers mannskap presset på for en utligning, men Palace kontret inn 4-2 ti minutter før slutt. Liverpool nektet å gi opp, og fortsatte presset. Jordan Lussey reduserte til 4-3 fra straffemerket. Med få sekunder igjen sørget Sullay Kai-Kai for at alle poengene ble igjen i London.

- Selv om jeg er skuffet over forsvarsspillet vårt, er jeg fornøyd med den totale innstillingen i dag.  Spillerne ga aldri opp å kjempe, og vi må bare fortsette å bygge videre nå, slik vi har gjort de seneste ukene, uttaler Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

Yalany Baio sto over på grunn av en kneskade. Jack Dunn var heller ikke med, men er tilbake i trening.

Liverpools lag: Fulton, Quirk, Maguire, Jones, Heaton, Randall, O’Hanlon, Lussey [kaptein], Peterson, Trickett-Smith, Gainford.
Byttet inn: Cleary, Rossiter
Byttet ut: O’Hanlon, Randall
Ubenyttede reserver: Mersin, Baio.