Dalglish er buffer for kritikk

Kenny Dalglish er villig til å ta all støyten for Liverpools svake ligaform denne sesongen, og på den måten ta presset vekk fra spillerne. Skal ta med seg kunnskap og oppofrelse for å bringe klubben riktig vei. Må tåle noen nedturer på veien.

- Du liker det ikke, men du trenger ikke å være enig i det. Du må bare stå på videre, sier Kenny Dalglish til Daily Telegraph om kritikken som har kommet denne sesongen.

- Hvis det er jeg som får all den negative kritikken, så er det bra fordi det tar presset vekk fra spillerne.

- Jeg tror jeg er litt mer tykkhudet enn noen av dem. Det er mange som er her for første gang og som er i sitt første år.

- Det er viktig for alle å gå gjennom noen dårlige tider og innse hvor bra de gode sidene er. Jeg har vært der tidligere. Jeg antar at jeg kommer dit igjen på et tidspunkt.

- Jeg har aldri på noen tidspunkt sagt at vi er det ferdige produkt, og vi kommer fortsatt ikke til å si det nå. Men vi skal ta med alt av kunnskap og oppofrelse for å få fotballklubben til å bevege seg riktig vei.

- Det er ingen syndebukker for det som har gått galt. Det er bare en visjon om hvordan vi skal ta oss fremover.

- For å komme seg frem og bli suksessfull må man noen ganger ta noen nederlag på veien. Vi må være sterke nok til å stå opp mot det.

- Vi må være trygge nok på vår egen overbevisning og folk som er rundt oss. De som støtter oss må være sterke nok i troen på det vi gjør for å være korrekt, og vi vil være ok.

- Jeg synes denne fotballklubben er et fantastisk eksempel for alle som ønsker å ha en fotballklubb. Hvis det er litt uro, så står vi sammen for hverandre. Det er den fotballklubben jeg pleide å kjenne, og det er klubben jeg kommer til å kjenne.