Dalglish om Jones, Carroll og Blackburn

Kenny Dalglish reflekterte over en minnerik kveld for Andy Carroll og Brad Jones. 3-2-seieren mot Blackburn vil gi alle i klubben et løft foran lørdagens FA-cupsemifinale mot Everton.

Andy Carroll ordnet tre poeng for Liverpool med en heading på overtid. Maxi Rodriguez hadde sendt Liverpool i ledelsen med 2-0, men Yakubus to scoringer sørget for balanse i målprotokollen. Midtveis i 1.omgang måtte Brad Jones på banen fordi Alexander Doni ble utvist for å ha felt David Hoilett i scoringsposisjon. Jones fikk sin første Premier League-kamp for Liverpool, og startet kampen med å redde straffe fra tidligere lagkamerat Yakubu.

- Han hadde en liten fordel fordi de to, Yak og han, var i Middlesbrough sammen. Kanskje han hadde en liten psykologisk fordel, sa Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Det var en flott strafferedning. Hans første bidrag for klubben i Premier League var å redde straffe, og jeg er sikker på at han kommer til å huske det

Kenny Dalglish fikk spørsmål om U18-keeper Tyrell Belford nå blir å finne på benken i semifinalen mot Everton på lørdag.
- Er han tilgjengelig. Jeg kjenner ikke reglene. Vi har i det minste én keeper!

- Vi har ikke et problem (med Jones), og vi hadde to andre spillere, Glen (Johnson) og Daniel Agger, som kom gjennom kampen.

- Det vil ha gjort dem meget godt. Vi får se hvordan de er og vurdere om de er friske og tilgjengelige for å bli tatt i betrakting for troppen på lørdag.

Liverpool tok sin første seier på fem Premier League-kamper.
- Jeg kan ikke få snakket høyt nok om innsatsen og oppofrelsen spillerne viste. De fikk en fantastisk start, ledet 2-0, men ble så redusert til 10 spillere. Med hjelp av supporterne, som drev oss frem, synes jeg vi gjorde det meget bra i 2.omgang. Jeg synes vi fortjente seieren.

- Vi er glade på spillernes vegne. Det har ikke vært de beste tidene nylig. Det betyr ikke at vi har snudd rundt på ting, men dette gir oss selvsagt et løft.

- Vi er glade for resultatet og de tre poengene. Vi skal gi hyllest til spillerne. Jeg tror seieren vil gjøre alle godt. Vi har ikke hatt de beste resultatene nylig, og dette gir alle et løft.

- Det er alltid litt mer trivelig når vinner en kamp på slutten med 10 spillere. Det ligger alltid friskt i minnet. Det er litt trivelig for alle i denne fotballklubben.

Andy Carroll scoret Liverpools vinnermål på overtid.
- Andy er svært fortrolig. Han fikk det han fortjente. Han jobbet meget hardt i kveld og scoret på en fantastisk heading. Jeg tror ikke selvtillit er et problem.