Dalglish om Stoke-seieren

Kenny Dalglish synes Liverpool på mange måter la ned en fantastisk forestilling mot Stoke, men innrømmer at laget ikke spilte den beste fotballen han har sett. Forventer vanskelig kamp på Wembley.

Liverpool beseiret Stoke 2-1 i kvartfinalen av FA-cupen.
- Det var en fantastisk forestilling av oss på mange måter. Det var ikke det beste pasningsspillet, men det var flott å se hvordan vi kjempet og sto på. Det viser hva det betydde for dem å forsøke å ta seg videre, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det var vanskelig. Stoke startet meget bra og i høyt tempo. Vi måtte matche dem. Selv om Pepe ikke hadde så mye å gjøre, var de alltid en trussel på innkast og dødballer. Vi scoret to meget fine mål.

For Liverpool venter vinneren av Everton-Sunderland i semifinalen.
- Vi vet at vi får Everton eller Sunderland, men det kommer til å bli en vanskelig kamp uansett. På Merseyside vil man håpe at Everton kommer seg videre og at de alle kan få seg en tur igjen, men det er vanskelig å reise til Sunderland og få et resultat.

Kenny Dalglish ble også bedt om å si noen ord om Bolton-spilleren Fabrice Muamba som falt om i kampen mot Tottenham i går.
- Det må være forferdelig for familien hans å høre eller se kampen og se noe slikt. Det er sånn for alle. Jeg håper han kan komme seg fort. Han har mange mennesker på sin side, fotballverdenen er på hans side. Selv om det var stor rivalisering der, så synes jeg respekten begge lags supportere viste i går var eksemplarisk.