Dalglish om Stokes spillestil

Dalglish vet at Stoke blir kritisert for sin spillestil, men han påpeker at Tony Pulis’ mannskap bare spiller på den måten som passer dem. Dalglish ønsker svært gjerne et gjensyn med Wembley.

Liverpool har én seier, én uavgjort og ett tap mot Stoke denne sesongen.
- Vi vet det kommer til å bli vanskelig. Vi vet at de kommer til å være godt organisert og at de er farlige på dødballer, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Tony Pulis’ mannskap blir av og til kritisert for måten de spiller på, men de kommer ikke til å få kritikk av oss. De spiller på den måten som passer dem. De holder seg innenfor regelverket. Det de har gjort er fantastisk. De har hatt en fantastisk sesong.

- De kom til finale i FA-cupen i fjor, de kvalifiserte seg for Europa League og hadde en god rekke av kamper før de ble utslått av Valencia. De spilte meget bra og var uheldige som røk ut.

FA har bestemt at semifinalene i FA-cupen skal spilles på Wembley. Liverpool kan få sitt andre besøk på nasjonalarenaen denne sesongen.
- Stoke har også vært på Wembley. De har fått smaken av det tidligere, og de vet hva belønningen er og hvordan de trivdes med der, selv om de tapte finalen. Vi har også vært på Wembley. Vi trivdes med det, og vi ønsker å dra tilbake. Men alle de åtte lagene har samme målsetting – å komme til Wembley. Enten du har vært der tidligere eller ikke spiller ingen rolle.