Dalglish ønsker sterk sesonginnspurt

Kenny Dalglish håper at Liverpool kan bygge videre på FA-cupseieren mot Stoke og avslutte sesongen sterkt. Vanskelig å nå Champions League, men laget skal gjøre sitt beste i hver kamp.

Liverpool har vunnet Carling Cup og er i semifinalen i FA-cupen. Kenny Dalglish ønsker at laget viser stabil, god form frem til sesongslutt.
- Det hjelper bestandig om man er stabil, de beste lagene er alltid stabile. Vi ønsker å bli det, sier Kenny Dalglish.

- Det har vært en fantastisk innsats så langt. De har mye å spille for frem til sesongslutt. Alle har vist at de kan være stolte av sitt eget prestasjonsnivå. Når de er på laget, vil de jobbe meget hardt for å få et resultat. Dere kan se at de ønsket å vinne på måten de jobbet på i kampen (mot Stoke). Det er meget gledelig og tilfredsstillende for alle. Vi må opptre skikkelig frem til sesongen er over.

Det ser ikke lyst ut med tanke på å ta en 4.plass i Premier League. Liverpool ligger hele ti poeng bak Arsenal når 10 kamper gjenstår.
- Vi skal forsøke vårt beste i hver kamp. Hver kamp vi spiller er viktig for oss. Det er viktig for fotballklubben, viktig for spillerne og viktig for supporterne. Alt vi kan gjøre er å gjøre vårt beste i hver kamp.

- Supporterne stoler på at vi gjør en skikkelig jobb. Jeg tror de også vet at de kan tillate å være litt mer romantiske enn det vi kan. Folk som støtter fotballklubben vet hva vi står for. Jeg tror de stoler på menneskene som jobber her nå. De synes den beste veien fremover er nøyaktig den samme som oss – å ta en kamp av gangen.

Liverpool møter QPR på Loftus Road i morgen. Mark Hughes’ mannskap ligger på tredje sisteplass i Premier League.
- Jeg så et intervju med Mark. Han sa det samme som alle managere sier, at alle trenger litt flaks av og til, og det er helt sant.

- Hvis dere ser på «målet» de aldri fikk i forrige uke mot Bolton, tror jeg dere kan si at de ikke har hatt flaksen på sin side, spesielt i den kampen.

- QPR ligger der de ligger fordi de ikke har fått poengene. Vi er der vi er fordi vi ikke har så mange poeng som vi ville ha likt, men alle er i samme båt. Alle ville like å ha flere poeng enn de har.

- Jeg er sikker på at de har lagt Bolton-kampen bak seg i morgen og er ivrige etter å ta tre poeng. De har en meget vanskelig avslutning på sesongen, og det kan være til fordel for dem. Men vi er bare opptatt av vårt eget spill i morgen kveld.

 

Kilder: skysports.com, Liverpoolfc.tv.