Dalglish strever med laguttaket

Kenny vil ikke henvise noen til tribunen.

- Det er vanskelig å sette noen ut av laget. Det gjelder enhver kamp, men spesielt foran en finale.

Kenny Dalglish forstår skuffelsen til de som må finne seg i benk- eller tribuneplass på Wembley. Skotten har vært spiller selv, og vegrer seg for å henvise noen av bidragsyterne på veien til finalen til benken eller tribunen.

- Jeg forstår skuffelsen, fordi jeg har spilt selv. Det er en vanskelig jobb, men jeg vil forsøke å ta ut en ellever som kan vinne kampen. Men det blir til og med vanskelig å ta ut innbytterbenken. Alle i troppen har bidratt. De kan være stolte av seg selv, roser Liverpool-manageren ifølge Daily Mail.

Dalglish har totalrenovert Liverpool-troppen siden han overtok tømmene på permanent basis i fjor vår. Unge, sultne spillere har kommet inn, og skotten har latt seg imponere av hvor fort spillerne har funnet seg til rette.

- At vi har nådd finalen, er en indikasjon på hvor raskt de nye spillerne har funnet seg til rette. Støtten fra spillerne som har vært her lenge har dessuten vært fremragende. Resultatet mot Manchester City i semifinalen har gitt alle i klubben et stort løft, og vi fikk belønning i form av finaleplassen. Nå må vi være klare for å gi 100 prosent på søndag, sier Kenny.

Han var selv tilskuer da Liverpool spilte sin forrige nasjonale cupfinale i 2006. West Ham stod på motsatt banehalvdel i FA-cupfinalen, og rødtrøyene gikk til slutt seirende ut av en dramatisk finalebatalje. Dalglish tilstår at det var en svært nervepirrende affære.

- Jeg var der i 2006, og jeg husker at Stevie Gerrard scoret to mål - og at Pepe Reina gjorde en fantastisk redning mot slutten av ekstraomgangene. Det endte 3-3 og Liverpool vant etter straffesparkkonkurranse. Det var litt som Champions League-finalen i Istanbul, og jeg vil ikke si at jeg var avslappet mens jeg så kampen. Jeg tror man må være helt nøytral for å nyte slike kamper, og jeg var definitivt ikke det, avslutter Dalglish ifølge Daily Mail.