Deltar i NextGen Series også neste år

Liverpool FC kommer også til å delta med et U19-lag i neste års utgave av NextGen Series. Det bekreftes på turneringens offisielle Twitter-konto. Oppdatert med nye klubber i turneringen.

Liverpool ble nummer tre i årets utgave av det som mange kaller for «Champions League for juniorlag». Det er nå klart at Anfield-klubben kommer til å stille lag i turneringen også neste sesong.

NextGen Series melder på sin offisielle Twitter-konto at samtlige 16 lag som deltok i årets turnering har bekreftet at de også vil delta i neste sesongs turnering. I tillegg har Chelsea bekreftet at de skal delta. Ytterligere 7 lag vil også få plass i turneringen, slik at gruppespillet utvides fra 16 til 24 klubber. Det betyr at det blir 6 grupper a 4 lag i gruppespillet, mot bare 4 grupper i årets sesong.

Lagene som deltok i år var:
Inter, Ajax, Liverpool, Marseille, Barcelona, Celtic, Manchester City, Sporting Lisboa, Wolfsburg, Molde, Aston Villa, Rosenborg, Fenerbahce, Tottenham, Basel og PSV Eindhoven.

Ifølge rbk.no skal sju av de åtte nye lagene til neste år være klare. Disse er: Arsenal, Chelsea, Olympiakos, AC Milan, Paris St. Germain, CSKA Moskva og Athletic Bilbao. Puljeoppsettet blir klart i april/mai,