Di Natale med til Anfield

Kapteinen og stjerneangriper hos Udinese, Antonio Di Natale, er med i troppen som reiser til Merseyside. Forsvarer Andrea Coda ser fram til å spille foran The Kop.

Udinese sender en sterk tropp til Liverpool og ifølge Football Italia er det bare den serbiske forsvarsspilleren Dusan Basta som mangler på grunn av skade.

Rutinerte Antonio Di Natale og Maurizio Domizzi er tilbake i troppen etter å ha vært ute i siste kamp mot Genoa (0-0). Frontfiguren Di Natale, som blir 35 år neste uke og har spilt 42 landskamper for Italia, skal ha blitt satt ut som følge av disiplinære årsaker. Midtstopper Domizzi (32) er klar igjen etter skade.

Dette skal være de som tar turen til Anfield for trening på onsdag og kamp på torsdag: Brkic, Padelli, Pawlowski; Armero, Benatia, Berra, Coda, Danilo, Domizzi, Heurtaux, Pasquale; Badu, Faraoni, Lazzari, Pereyra, Pinzi, Willians; Fabbrini, Di Natale, Ranegie

Udinese har i likhet med Liverpool hatt en skuffende start på sesongen med seks poeng på sine første seks ligakamper, og ble i tillegg slått ut i kvalifisering til Champions League på straffespark mot Braga.

Midtstopper Andrea Coda mener at det å møte Liverpool i en sterk gruppe i Europa League er med på å døyve skuffelsen.

- Liverpool er et historisk lag. Det er en fantastisk stadion, som du drømte om å spille på da du var gutt, forklarer Coda til Tuttoudinese.it.

- Denne kampen er et plaster på såret etter å ha mislykkes i å kvalifisere oss til Champions League. Vi er klare for utfordringen. Vi har en tøff gruppe, men det er viktig at vi går til denne turneringen med respekt.