Dirk takker for støtten

Dirk Kuyt er overveldet over alle lykkeønskningene han har fått fra Liverpools supportere, etter at det ble kjent at han søker nye utfordringer i tyrkiske Fenerbahce.

- Min siste sesong i Liverpool var ikke den beste, innrømmer Dirk Kuyt. 31-åringen forbereder seg nå til EM-sluttspill for Nederland, før han skal spille med Fenerbahce bl.a. i Champions League. Han har bundet seg til den tyrkiske storklubben fram til 2015.

- Jeg mente at jeg burde ha spilt mer denne sesongen. Jeg hadde bare en følelse av at jeg behøvde en forandring i karrieren, en ny erfaring, et nytt land, nye folk rundt meg, og derfor tok jeg denne avgjørelsen.

- Jeg hadde en fantastisk tid i Liverpool. Alle tekstmeldingene jeg har fått i etterkant, e-mails, alle twittermeldingene – det var utrolig hvor mye respekt de viste meg og det gjør meg også litt rørt. De ønsket meg lykke til og sa at de ville savne meg.

- På en måte er det veldig trist å forlate en klubb etter seks år, men på den andre siden må du også se framover. Jeg ser virkelig fram til en ny utfordring i en stor klubb som Fenerbahce.

- Jeg snakket også med Hamburg, men magefølelsen gjorde at jeg valgte Fenerbahce. For meg var det også veldig viktig å kunne få spille i Champions League.