Dokumentarserie om LFC

Tv-selskapet Fox Sports skal lage en dokumenttarserie om hva som skjer i kulissene i Liveprool FC. Spillere og stab skal følges i mai og under preseason-turen i Nord-Amerika.

Fox Soccer skal lage en tv-serie i seks episoder med tittelen «Our Liverpool: Never Walk Alone», og filmingen starter i mai. Liverpoolfc.tv hevder serien blir den første av  sitt slag med en fotballklubb involvert. Serien ventes å komme på skjermen verden over høsten 2012.
  - Dette kommer til å bli en meget ekstraordinær serie for alle fotballfans på kloden. Vi skal se på hvordan livet er på innsiden i en av verdens virkelige store klubber og se ting som ingen utenfor den indre krets har sett eller opplevd tidligere, sier administrerende direktør og formann i FOX Sports Media Group David Hill til Liverpoolfc.tv.

- Liverpool FC er godt likt i samfunnet og av hundrevis av millioner supportere over hele verden. Å jobbe med et så unikt lag med så mye historie passer naturlig inn i et prosjekt av denne størrelsen og egenart.

- Jeg er henrykt over at David Hill, (Fox Sports generalmanager) David Nathanson og et team fra Fox skal produsere denne unike serien, sier LFC-formann Tom Werner.

- Jeg forventer at det vil bli et attraktivt program ettersom Liverpool vil gi eksklusiv tilgang. Dette vil bli en fremragende mulighet for fansen å se en ny side av klubben og for oss til å nå ut til flere potensielle supportere i verden. De vil kunne forstå hva som gjør Liverpool FC så spesiell.

Fox Sports har av Liverpool eiere og ledelse fått eksklusiv og ubegrenset tilgang til en av de mest innflytelsesrike klubbene globalt sett, inkludert opptak i garderoben på Anfield og Melwood for å vise spillere og manager på jobb.  «Our Liverpool: Never Walk Alone» vil ta for seg slutten av 2011/12-sesongen. Filmteamet skal følge Liverpool på og utenfor banen under preseason-turen til Nord-Amerika og de første kampene i 2012/13-sesongen.

- Alle som støtter, spiller for eller jobber i denne fotballklubben vet hvor unik og spesiell den er og hvor mye den betyr for så mange, sier administrerende direktør i LFC Ian Ayre.

- Prosjektet skaper en fantastisk mulighet for å gi folk rundt om i verden et glimt av klubbens innerste og følgen livet til stab, spillere og fans, alle som skaper alt som er Liverpool FC.