Doni mister semifinalen

Alexander Doni mister FA-cupsemifinalen mot Everton etter utvisningen han pådro seg mot Blackburn. Brad Jones vil nå vokte målet mot den blå naboen. Han takker fansen for støtten.

Alexander Doni fikk rødt kort for å ha forhindret David Hoilett en målsjanse. For en slik forseelse ilegges én kamps karantene, og det betyr at brasilianeren mister FA-cupsemifinalen mot Everton. Pepe Reina har fortsatt én kamp igjen å sone. Dermed er Brad Jones nå den eneste tilgjengelige seniorkeeperen i Liverpools A-lagsstall. Australieren, som både reddet og forårsaket straffespark mot Blackburn, forbereder seg nå på å spille på Wembley. Jones dediserte strafferedningen til sin avdøde sønn.

- Supporterne har vært briljante. Det har vært 18 vanskelige måneder der sønnen min gikk bort, så det var for ham og også for dem som har gitt meg en slik støtte, sa Brad Jones til pressen etter kampen.

- Denne uken fødte kjæresten min en liten gutt, så det har vært en stor uke. Nå handler det om å forberede seg til FA-cupsemifinalen og sørge for at jeg er klar.