Downing svarer Rodgers

Stewart Downing innrømmer at han er såret over kritikken som Brendan Rodgers har kommet med, og gjør det klart at han ikke vil la seg presse ut av klubben.

Brendan Rodgers gikk nylig ut og kritiserte og utfordret rutinerte spillere som Stewart Downing og Jose Enrique, og gjorde det klart at de måtte prestere dersom de skulle ha noen fremtid på Anfield.

Downing svarte med en bra kamp mot Udinese på torsdag, og har nå også gitt svar på tiltale i media.

- Mot er mange ting, det dreier seg ikke bare om taklinger, uttaler Stewart Downing til de engelske søndagsavisene.

- Det er ikke mitt spill. Mitt mot går ut på å be om ballen når du er i ferd med å tape en kamp og prøve å skape noe. Det er hva jeg prøver å gjøre. Du må spørre manageren nøyaktig hva han mente.

- Jeg var overrasket over at han gikk ut med det han gjorde. Jeg har snakket med ham en rekke ganger da jeg ikke var på laget og det var privat.

- Derfor er det klart at jeg er opprørt, men jeg kommer ikke til å løpe rundt å takle folk fordi det er ikke slik jeg er som spiller. Jeg har tre år igjen av min kontrakt og jeg reiser ingen steder.

- Jeg har arbeidet hardt for å komme hit og jeg kommer ikke til å forlate klubben i full fart. Jeg vil kjempe for min plass og jeg ønsker å bli på Anfield.