Drømmen går i oppfyllelse for Suárez

Stjernespissen har alltid drømt om å spille på Wembley.

Nå går drømmen i oppfyllelse for uruguayaneren, som bekrefter at han var Liverpool-supporter som guttunge.

- Å spille på Wembley er en drøm som blir til virkelighet. Det er en spesiell anledning for begge lag, sier Luis Suárez til Ligacup-finalens offisielle kampprogram, ifølge Goal.com.

- Hjemme i Uruguay vet alle om Wembley. Det er ikke bare nasjonalarenaen til England; den er berømt i hele verden.

Med draktnummer 7 på ryggen, følger Suárez i fotsporene til Liverpool-legender som Kevin Keegan og Kenny Dalglish. Ingen byrde, ifølge 25-åringen selv.

- Jeg var ikke klar over at Anfield-legender som Keegan og Dalglish brukte draktnummer 7, men jeg føler ikke noen form for press. Det er mer en ære og inspirasjon å bære samme nummer som dem, sier Suárez.

Stjernespissen har imidlertid alltid hatt et godt øye til Liverpool. På gutterommet hjemme i Uruguay valgte han ofte Anfield-klubben når han spilte PlayStation med kameratene sine.

- Det høres kanskje ut som en klisjé, men jeg har alltid støttet Liverpool i England. Når jeg spilte PlayStation med vennene mine, valgte jeg alltid Liverpool. Vi så mye på engelsk fotball da vi vokste opp i Uruguay. Det er den beste ligaen i verden. Å spille for Liverpool er en drøm som har blitt til virkelighet, avslutter Suárez.