Drømmer om ny finaleseier

Stewart Downing håper at laget kan vinne sitt andre trofé denne sesongen. Han har vonde FA-cupminner med di Matteo på Wembley.

Kantspilleren var 12 år gammel da hans Middlesbrough tapte FA cupfinalen mot Chelsea i 1997, og nåværende Chelsea-manager Roberto di Matteo scoret åpningsmålet. Han har det som et vondt minne, men håper å få rettet på det i morgen.

- Boro var store underdogs, og vi husker alle di Matteo sitt tidlige mål via tverrleggeren, og jeg har hatet ham siden! Jeg var en unggutt i Middlesbrough på den tiden, og vi fikk billetter av klubben som tok oss ned med buss sammen med familiene våre. Det var en fin dag, men med vonde minner fra familien, sier Downing til Liverpool Post.

- Hva jeg kalte han den gang? Ikke noe jeg kunne repetere. Men han var en god spiller, scoret et flott mål,og har gjort det bra som manager for Chelsea. Om jeg vilminne hanpå 1997 om vi vinner? Kanskje det, men det er mye hardt arbeid som gjenstår først. Det kommer til å bli en tøff kamp i helgen, men en jeg ser frem til.

Stewart Downing spilte muligens sin beste kamp for de røde i Carling Cup-finalen mot Cardiff på Wembley. Nå håper han på en ny god opplevelse fra nasjonalarenaen.

- Du får alltid selvtillit etter å ha spilt gode kamper, og at det var på Wembley i en finale gjorde det ekstra spesielt. Men som et lag, å vinne et trofé for første gang som en ny stall var et stort øyeblikk for oss. Dersom vi kan få enda et vil det bli enda bedre.