Duo kan bli solgt

Tony Barrett i The Times hevder at Liverpool kommer til å selge Andy Carroll og Daniel Agger dersom noen blar opp det Anfield-klubben mener duoen er verdt. De røde ønsker å låne Adam Johnson og Nuri Sahin. Jack Butland også et transfermål.

Barrett skriver at Brendan Rodgers nå først og fremst er ute etter å styrke en stall som har blitt svekket etter avgangene til flere rutinerte spillere, og som kan bli svekket ytterligere gjennom salg av atter andre spillere som er tilgjengelige for transfer.

Maxi Rodriguez, Fabio Aurelio, Dirk Kuyt og Alberto Aquilani har alle forlatt Anfield-klubben i sommer, og ifølge Barrett kommer Craig Bellamy til å bli føyd til den listen om kort tid. Waliseren er på vei til Cardiff City på fri transfer.

Barrett påstår også at Andy Carroll og Daniel Agger vil bli solgt dersom Liverpool får det de forlanger for duoen fra henholdsvis Newcastle United og Manchester City.

Agger er, i motsetning til Luis Suarez, på ingen måte nærmere å bli enig med Anfield-klubben om en ny kontrakt. Dansken har bare to år igjen av sin nåværende avtale, og Barrett skriver at mye tyder på at midtstopperens fotballfremtid ikke ligger på Anfield.

Den velinformerte journalisten skriver at Liverpool håper at City betaler de £22M som de røde forlanger for dansken, i tillegg til å gå med på å låne ut Adam Johnson for kommende sesong mot at Liverpool betaler vingens fulle lønn i den perioden.

Dersom City går med på å låne ut Johnson kommer ikke Liverpool til å følge opp sin nylige forespørsel om Theo Walcotts situasjon i Arsenal. Barrett skriver videre at Liverpool fortsatt håper å sikre seg Swanseas midtbanespiller Joe Allen før Premier League sparkes igang. Journalisten slår også fast at Anfield-klubben håper å sikre seg Nuri Sahin på lån fra Real Madrid.

Birmingham-keeper Jack Butland er ifølge Barrett et annet potensielt transfermål for Brendan Rodgers, men Liverpool ønsker ikke å bli involvert i noen form for budkrig om den lovende sisteskansen.