Echo: - Debut for Assaidi

Liverpool Echo melder at Oussama Assaidi kommer til å få sin Liverpool-debut mot Young Boys i morgen.

Ifølge Liverpool Echo kommer Oussama Assaidi til å debutere for Liverpool en måned etter at han ble hentet fra Heerenveen for £3M. Marokkaneren, som er klar etter en mindre skade, var ikke spilleberettiget mot Hearts fordi han hadde spilt for Heerenveen i  3.kvalifiseringsrunde. Assaidi er imidlertid tilgjengelig for de røde nå og kommer sannsynligvis til å starte på venstre ving mot Young Boys.

Steven Gerrard, Luis Suarez, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen og Martin Kellyblir alle hvilt foran søndagens Premier League-møte med Manchester United på Anfield. Pepe Reina, som kun er én kamp unna å utligne Ray Clemence sin klubbrekord på 80 opptredener for en Liverpool-keeper i Europa, blir også igjen hjemme på Merseyside.

Brad Jones kommer til å vokte målet mot Young Boys, mens Peter Gulacsi blir reservekeeper.

Det har allerede blitt bekreftet at Samed Yesil, Suso, Andre Wisdom og Dani Pacheco reiser til Sveits. Liverpool Echo skriver at også Conor Coady, Adam Morgan, Jon Flanagan og Jack Robinson er i troppen.

Jamie Carragher, som kommer til å være kaptein for Liverpool i Sveits, vil få selskap av Sebastian Coates i midtforsvaret, mens Jose Enrique, Jordan Henderson og Stewart Downing også vil bli involvert.

Det forventes at Nuri Sahin starter sin andre kamp for Liverpool etter låneovergangen fra Real Madrid. Tyrkeren var ubenyttet reserve mot Sunderland, men trenger kamptrening.

Raheem Sterling reiser til Sveits, men det antas at kantspilleren starter på benken foran stormøtet med Manchester United på søndag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken