Echo: FSG vil ikke ha Capello

Fabio Capello står ikke på listen som Fenway Sports Group har satt opp over kandidater til managerjobben i Liverpool FC. Det skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Fotballjournalisten i lokalavisen på Merseyside skriver at rapporter om at Fenway Sports Group har vært i kontakt med italieneren ikke har rot i virkeligheten. Echo forstår det slik at Capello ikke står på eiernes liste over kandidater, og FSG har ingen intensjon om å diskutere jobben med ham.

Det er Capellos agent som har forsøkt å sette den tidligere engelske landslagssjefen i forbindelse med managerjobben på Anfield i pressen, men FSG har fokus på andre kandidater.

Wigans Roberto Martinez, som for tiden er på ferie på Barbados, vil ifølge Echo holde samtaler med eierne i løpet av de neste 48 timene. Tidligere Chelsea-manager Andre Villas-Boas er også fortsatt en av favorittene, og FSG har heller ikke utelukket Swanseas Brendan Rodgers, selv om han først takket nei til samtaler. Echo forventer at FSG på nytt tar kontakt med nord-iren og ber om samtaler, i håp om å få en mer positiv respons.

FSG har også distansert seg fra spekulasjoner om at Didier Deschamps noen gang har vært aktuell for jobben. Echo forstår det slik at det var Deschamps sin agent som tok kontakt med Liverpool like etter at Kenny Dalglish fikk sparken i forrige uke. Agenten skal da ha fått klar beskjed om at FSG ikke var interessert i å snakke med hans klient.

Echo skriver videre at rapportene om at Tottenham-manager Harry Redknapp skal være en kandidat er direkte usanne. Liverpool-ledelsen skal være forbløffet over påstandene satt frem av en lokalavis i London, om at Anfield-klubben ønsker seg den 65 år gamle Spurs-manageren.

Echo skriver at Redknapp ikke en gang har vært vurdert av FSG, og kommer heller ikke til å bli det. Liverpool-avisen anser dette som et utspill fra Redknapp-leiren som et ledd i Redknapps kontraktsforhandlinger med Tottenham. Redknapp har nemlig kun ett år igjen av kontrakten på White Hart Lane.