Echo: - Vilt lønnskrav

Liverpool har tilbudt Gylfi Sigurdsson en god avtale for en spiller med hans erfaring, men Tottenham skal ha ha lagt ytterligere 50 prosent i lønnsposen.

Liverpool FC ser ut til å bli priset ut av en overgang for Gylfi Sigurdsson ettersom de nekter å imøtekomme det Liverpool Echo kaller for «ville» lønnskrav. Tottenham ligger nå best an til å hente den islandske midtbanespilleren. London-klubben har akseptert 22-åringens lønnskrav som sies å være nesten 50 prosent mer enn det Liverpool var villig til å tilby.

Liverpool har hatt dyptgående samtaler med 22-åringen og satt sammen en generøs avtale for en spiller med Sigurdssons erfaring. Klubb og spiller er likevel splittet i verdsettelsen.

Fenway Sports Group, Liverpools eiere, er tilbakeholdne med å skulle inngå lukrative lønnskontrakter etter at klubben har blitt belastet med slike store kontrakter som for eksempel brakte Joe Cole til Anfield.

Tottenham har fått et bud på £8M akseptert av Hoffenheim, men London-klubben har ennå ikke kommet til enighet med spilleren om de personlige betingelsene. De har likevel tro på at en avtale kan bli sluttført innen slutten av uken.