Eierne har reist hjem

Liverpools eiere kommer ikke til å overvære FA-cupsemifinalen mot Everton på Wembley. De har returnert til USA etter besøket på Merseyside hvor de avskjediget sportsdirektør Damien Comolli.

Liverpool forsøker å nå sin andre hjemlige cupfinale denne sesongen, men John Henry og Tom Werner har reist hjem for å følge den første hjemmekampen for sesongen til Boston Red Sox. Deres baseballag har hatt en svak sesongstart. Fem tap på de seks første kampene har ført til krise på Fenway Park. Spillerne ble pepet av banen i forrige hjemmekamp i september. Henry og Werner har kommet frem til at deres nærvær er helt nødvendig.

Duoen tilbrakte kun tre dager i Liverpool før de returnerte, og det viser hvor viktig de følte det var å få avsluttet samarbeidet med Comolli og starte jakten på franskmannens etterfølger. Johan Cruyf skal være en kandidat som Fenway Sports Group er svært interessert i, men kilder i Nederland indikerer at det ikke har kommet noen henvendelse på den tidligere nederlandske landslagsspilleren.


Kilde: The Times