Eierne i Premier League-møte i morgen

The Telegraph skriver at en delegasjon fra Fenway Sports Group ankom Liverpool i går. Styreformann Tom Werner og eier John Henry skal delta på det årlige møtet i Premier League i morgen.

Telegraph skriver videre at Liverpool håper de vil være i stand til å bekrefte hvem som blir klubbens nye manager mot slutten av uken. FSG akter imidlertid å følge den prosedyren de la opp til fra dag en i så måte, og skal være noe forundret over kritikken som har blitt rettet mot dem i forbindelse med managerskiftet.

De forrige eierne, Tom Hicks og George Gillett jr, ble sterkt kritisert for å ha forsøkt å få tak i en ny manager, Jürgen Klinsmann, mens Rafael Benitez fortsatt var manager på Anfield. Dagens eiere føler de har håndtert managerskiftet på en verdig måte. Likevel har de blitt kritisert for ikke ha en ny manager klar da de ga Kenny Dalglish sparken.

Hadde de hatt det, tror Telegraph det ville ha skapt opprør blant Liverpools supportere. Liverpools eiere akter derfor ikke å komme med noen unnskyldning for at de har tatt tiden til hjelp for å rekruttere det de anser er riktig mann for managerjobben. Telegraph mener at Brendan Rodgers nå peker seg ut i så måte, og tror at Liverpool vil komme med en ny formell henvendelse til Swansea angående nord-iren før helgen. FSG hadde ikke noe møte med Roberto Martinez i går.