Eierne til Merseyside i morgen

The Guardian melder at Liverpools eiere vil komme til Merseyside i morgen, for å trappe opp sin søken etter en ny manager.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Liverpools eiere kommer til England i løpet av morgendagen. John W. Henry skal etter planen holde sin andre samtale med Wigan-manager Roberto Martinez i morgen, nå som spanjolen kommer hjem fra sin ferie på Barbados. Duoen møttes i Miami på torsdag, og skal altså møtes igjen for en ny prat.

Hunter skriver videre at Henry og Liverpool-formann Tom Werner akter å sondere terrenget rundt flere andre kandidater til managerjobben også, før det blir holdt flere samtaler senere i uken. Martinez er ikke den eneste manageren de ønsker å snakke med, og Swansea-manager Brendan Rodgers skal fortsatt være i søkelyset selv om Liverpool ikke har kommet med en ny offisiell henvendelse til Swansea angående deres manager.

The Guardian melder videre at Henry og Werner ikke har noen planer om å snakke med tidligere Liverpool-manager Rafael Benitez for øyeblikket, samtidig som deres interesse for Andre Villas-Boas har kjølnet betraktelig i løpet av den siste uken.

Uansett hvem som får managerjobben må vedkommende akseptere å jobbe sammen med en sportsdirektør. Louis van Gaal for fortsatt favoritt til den jobben, selv om nederlenderen aller helst ønsker en managerjobb.

Hunter skriver at Fenway Sports Group akter å bruke så mye tid på disse avgjørelsene som de mener er nødvendig, og kommer ikke til å la seg presse til raske avgjørelser selv om Wigan-formann Dave Whelan nå har satt en deadline til torsdag for Roberto Martinez til å bestemme seg for hva han vil til neste sesong.