Eksklusiv drakt auksjoneres bort

For å markere avslutningen på innsamlingen til det nye minnesmerke for Hillsborough auksjonere vi bort en drakt med 14 autografer på. Blant annet signaturene til Dalglish, Rush og Agger. Siste bud: kr 8500,-. Budrunde når ut nå klokken 12.00.

Rune Østli Tønseth har fulgt med på innsamlingen til nytt minnesmerke for Hillsborough og sendt oss følgende email:

«Jeg var på Carlsberg VIP lounge i 2008 da Liverpool spilte Champions league kvarterfinale mot Arsenal. Jeg fikk da sikret meg noen eksklusive autografer og vil gjerne gi denne drakten slik at den kan auksjoneres bort til HJC-innsamlingen. Håper det kommer inn mange kroner til det gode formålet».

HØYESTE MOTTATTE BUD ER: Kr 8500,- (per man kl 12.00).

AUKSJONEN ER NÅ AVSLUTTET - TAKK FOR ALLE BUDENE SOM KOM!

Disse har signert:
1. Kenny Dalglish
2. Ian Rush
3. Ronnie Whelan
4. Daniel Agger
5. Alan Hansen
6. David Johnson
7. Jan Mølby
8. John Aldridge
9. Jason Mcateer
10. Ian Callaghan
11. Michael Thomas
12. Phil Neal
13. Dieter Hamman
14. Dirk Kuyt

Supporterklubben kan bare takke Rune for det generøse tilbudet og begynner med dette å ta i mot bud på drakten. Auksjonen avsluttes mandag klokken 12.00.

Alle bud sendes [email protected] og er bindende. Hvis to bud er like gjelder det som ble sendt først. Utropspris er kr 2500,- Vi kommer til å oppdatere denne siden med bud som kommer frem til mandag. Drakten sendes ut til vinneren av auksjonen når pengene er på konto.

Vi minner om at det fortsatt er mulig å delta på innsamlingen.  Vi setter strek samtidig som draktauksjonen avsluttes mandag (idag). Vennligst bruk vårt kontonummer: 7874.05.29802 og merke det med «Hillsborough».

Slik ser drakten ut: