En etasje på The Kop uansett

Liverpool Daily Post melder at Liverpools eiere har bestemt seg for å bygge et The Kop over en etasje på en eventuell ny stadion i Stanley Park, uansett om resten av stadion blir basert på tegningene til «Parry-bowl».

Tidligere i uken ble det kjent at Liverpools eiere har børstet støvet av ni år gamle planer og tegninger når det gjelder nytt stadion i Stanley Park. Dette førte til at mange supportere fryktet at det blir bygd to-etasjers tribuner bak begge målene. Liverpool Daily Post skriver imidlertid at Fenway Sports Group i samarbeid med arkitekt AFL vil sørge for at en ny stadion vil inneholde en stor enkeltstående tribune bak det ene målet – altså et nytt The Kop.

Det understrekes også at Liverpools eiere fortsatt ikke har gitt opp håpet om å renovere Anfield, selv man dette vil bli dyrere og man møter politisk motstand.

Daily Post skriver at Liverpool-ledelsen har hatt litt fremgang i prosessen med å finne en partner som kan være med å dekke halvparten av byggekostnaden gjennom sponsing av stadionnavn.