Enrique nærmer seg friskmelding

Brendan Rodgers bekrefter at Jose Enrique kan være tilbake i full trening igjen til neste uke. Rolige dager på Melwood med mesteparten av førstelagstroppen ute på landskampoppdrag.

- Han har ikke vært tilgjengelig de siste par ukene, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com om Jose Enrique. – Det er beklagelig, han har slitt med smerter i kneet. Vi har prøvd å være forsiktig med det.

- I løpet av en uke eller ti dager vil han forhåpentligvis være tilbake på treningsfeltet, og forhåpentligvis vil det ikke bli noen reaksjon.

- Han er en utmerket spiller Jose, han har gode kvaliteter. Vi håper å ha ham tilbake så fort som mulig.

En rekke spillere fra både førstelagstropp og reservelag er denne og neste uke opptatt med landslagsspill, som igjen betyr at det kun er en håndfull erfarne spillere tilbake på Melwood.

- Det er frustrerende, spesielt hvis du har spilt uavgjort i en kamp hvor de spilte bra, da ønsker du å komme tilbake i matchsituasjon igjen, bekrefter Rodgers.

- Det gir oss imidlertid en sjanse til å arbeide nærmere med de spillerne som er tilbake, og jeg får en sjanse til å se på noen av de yngre spillerne. Jeg har blitt virkelig imponert av de unge spillerne vi har i klubben og dette gir meg muligheten til å studere dem nøyere.

- Det har vært en travel periode for oss med mange kamper og mye arbeid, slik at det gir noen av spillerne og staben en sjanse til å trekke pusten, før vi ser fram til å komme i gang igjen med en gang alle er tilbake fra landslagsspill.

- Utenfor banen, har vi hatt samtaler med vårt speiderteam og også analyseteam i forhold til hvordan vår neste motstander Reading spiller.