Enrique tror på seier

Jose Enrique liker ikke at Liverpool har spilt så mye uavgjort denne sesongen. Nå går han for seier mot Bolton på Reebok Stadium lørdag ettermiddag.

- Bolton har havnet i en vanskelig posisjon, og kan begynne å bli litt nervøse. Vi må forsøke å ta vare på denne sjansen, og vinne kampen, slår venstrebacken fast overfor liverpoolfc.tv.

- Vi har kommet til et punkt nå der vi må vinne våre ligakamper dersom vi skal bli blant de fire beste ved sesongslutt, fortsetter han.

- Vi har selvsagt fortsatt muligheten. Det er mange kamper som skal spilles, og mange poeng å kjempe om. Vi må bare fortsette å forsøke.

- Vi har spilt 21 kamper allerede, og vi har sett at alle kan slå alle i Premier League denne sesongen. Det er grunnen til at dette er den beste ligaen i verden.

- For øyeblikket spiller vi bedre på bortebane enn på hjemmebane.

Spanjolen mener at de røde hadde fortjent å vinne også hjemmekampen mot Stoke sist helg.

- Jeg mener vi hadde fortjent seieren, men slike ting har skjedd ofte denne sesongen. Vi har spilt uavgjort i alt for mange hjemmekamper.

- Jeg tror vi bør vinne 70-80% av våre hjemmekamper, så vi var selvsagt skuffet over resultatet. Men nå må vi konsentrere oss om neste kamp.

- Vi snakker ikke så mye om Stoke-kampen, for vi trenger ikke å gjøre det. Vi vet hva som skjedde, og det er viktigere å finne en løsning på våre problemer. Vi gjør vårt beste, og spiller bra, men vi sliter med å score mål.